Discover your dream Career
For Recruiters

Diensthoofd financiën A1a-A3a (38/38)

JOB Solutions Putten, Netherlands
Posted 13 days ago Flexible Job Permanent €3k - €5k

Gemeente Putte

Gemeente Putte is op zoek naar een diensthoofd financiën. Lever jij graag kwaliteitsvol en nauwkeurig werk af?

Functieomschrijving:
Gemeente Putte is op zoek naar een diensthoofd financiën. Lever jij graag kwaliteitsvol en nauwkeurig werk af? Als diensthoofd financiën stuur je een hecht team van 6 betrokken medewerkers aan.Je staat eveneens de financieel directeur bij in de vervulling van zijn/haar ambt en vervangt deze wanneer hij/zij afwezig is. Je ondersteunt de financieel directeur bij het leiden (plannen, organiseren, opvolgen en coördineren) van de financiële activiteiten van de diensten van de gemeente, OCMW en AGB’s en kijkt er mee op toe dat de financiële situatie van deze instellingen steeds correct wordt weergegeven.Verder sta je mee in voor de financiële analyse, advisering en de controle van het beleid en draag je bij tot een effectief, efficiënt en zuinig bestuur.

Profiel:
Je bent minimum houder van een master diploma of gelijkgesteld. Studenten die hun master diploma behalen voor 30 juni 2024 kunnen eveneens deelnemen aan deze selectieprocedure.Daarnaast moet je slagen in een aanwervingsprocedure (bestaande uit een work-sample - , competentie- en mondelinge proef).

Aanbod:
Je komt terecht in een open, respectvolle omgeving, waar iedereen zichzelf kan en mag zijn. Salaris

De bezoldiging gebeurt op basis van de salarisschaal A1a-A3a. Je komt voltijds in dienst, met een contract van onbepaalde duur. Je maandelijks brutoloon ligt tussen 3714,32 en 5779,72 euro (afhankelijk van de relevante ervaring).Extralegale voordelen:

  • Maaltijdcheques
  • Hospitalisatieverzekering
  • Fietsvergoeding en fietslease
  • Glijdende werkuren
  • Thuiswerk
  • Ruime opleidingsmogelijkheden
  • Interessante vakantieregeling
  • Aanvullend pensioen


De uiterste inschrijvingsdatum voor deze vacature is 28/05/2024

Boost your career

Find thousands of job opportunities by signing up to eFinancialCareers today.
Recommended Jobs