For Recruiters

Actuaris Pensioenfondsen

APG NL
Heerlen, Netherlands
Posted 22 days ago In-Office Permanent Maximaal 5.956,56 euro op basis van 38 uur in schaal 10
Je bent op zoek naar commitment, verantwoordelijkheidsbesef en passie voor het actuariële vak. Want dat heb jij ook! Daarnaast kun jij met kennis en ervaring met jaarwerken voor pensioenfondsen en uitstekende schriftelijke en mondelinge vaardigheden aan de slag. Je bent daarnaast bekend als iemand die stressbestendig is en bent in staat zijn zelfstandig te werken.

Als Actuaris adviseer je onze pensioenfondsklanten en sociale partners en lever je kwantitatieve input voor het (actuariële gedeelte van) de rapportages van onze klanten zoals het jaar- en kwartaalwerk. Je werkt zelfstandig of in kleine teams onder begeleiding van een meer ervaren actuaris. Daarnaast ben je een vraagbaak voor minder ervaren collega’s en derden. Je beschikt over een goed omgevingsbewustzijn en zoekt de samenwerking op met je collega actuarissen, de juridische fiscaal medewerkers (ook onderdeel van Fondsbediening) en de andere afdelingen en de klantteams van APG.

Niveau 3: je werkt onder supervisie op het gebied van data-aansluiting, plausibiliteitscontroles, actuariële adviezen en rapportagewerkzaamheden zoals het jaarwerk, het grondslagenonderzoek en de premiestelling. Je bent onder meer bezig met het verzamelen en beoordelen van gegevens ten behoeve van actuariële berekeningen en met het uitvoeren van meer complexe actuariële berekeningen. Je kunt omgaan met uniforme (voor alle klanten) maar regelmatig wijzigende beïnvloedingsfactoren.

Niveau 4: je werkt zelfstandig op het gebied van data-aansluiting, plausibiliteitscontroles, actuariële adviezen en rapportagewerkzaamheden zoals het jaarwerk, het grondslagenonderzoek en de premiestelling. Je bent onder meer bezig met het verzamelen en beoordelen van gegevens ten behoeve van actuariële berekeningen en met het zelfstandig uitvoeren van complexe actuariële berekeningen. Je bent betrokken bij beleidsadvisering en leidt kleinere projecten rondom implementatie van wet- en regelgeving en/of innovatie. Je bent gewend om met wijzigingen van meerdere, klant specifieke beïnvloedingsfactoren om te gaan (zoals toezichthouders, klanten, sociale partners en interne APG-klanten).

Dit breng je mee
Je bent op zoek naar commitment, verantwoordelijkheidsbesef en passie voor het actuariële vak. Want dat heb jij ook! Daarnaast kun jij met kennis en ervaring met jaarwerken voor pensioenfondsen en uitstekende schriftelijke en mondelinge vaardigheden aan de slag. Je bent daarnaast bekend als iemand die stressbestendig is en bent in staat zijn zelfstandig te werken.  


Daarnaast qua opleiding en werkervaring:
Niveau 3

  • Een afgeronde HBO+/WO opleiding op een actuarieel relevant gebied; en
  • 3 tot 6 jaar werkervaring in een actuarieel werkveld (bij voorkeur pensioenfondsen).

Niveau 4

  • Een afgeronde WO-opleiding op een actuarieel relevant gebied;
  • Ervaring met beleidsadvisering in de pensioensector; en
  • 5 tot 8 jaar werkervaring in een actuarieel werkveld (bij voorkeur pensioenfondsen).  

Afhankelijk van je ervaring, kennis en kunde op actuariële projecten word je ingeschaald op functieniveau actuaris 3 of 4. 

Een actuaris in ons team is samenwerkingsgericht. De medewerkers van de afdeling staan verder bekend als deskundig, klantgericht en als vertrouwde partner. Wij verwachten deze basishouding van al onze medewerkers. De functie is per direct beschikbaar in Heerlen of Amsterdam.

Hier ga je aan de slag
Voor pensioenuitvoerder APG gaat pensioen over mensen, leven en samenleven. Met zorgvuldig vermogensbeheer, pensioenadministratie, communicatie en advies wil APG meehelpen aan een leefbare toekomst waarin we welvaart en welzijn eerlijk en duurzaam samen delen. Voor huidige en toekomstige generaties. Voor nu, straks, en later.

 
We bieden je een salaris van maximaal 5.956,56 euro op basis van 38 uur in schaal 10 en mooie arbeidsvoorwaarden gericht op flexibiliteit.

Meer informatie
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Nicole Vankan, via 06 - 12 97 27 69 of nicole.vankan@apg.nl. Ben jij de persoon die wij zoeken, klik dan op de sollicitatiebutton, vul het formulier in en upload je cv en motivatiebrief.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Job ID  20223355
Recommended Jobs